X
LUKK X
ForsideBytt til ossSystemTjenesterNyheterKontakt ossOm oss

Hurtig
etablering

Kvalitet og kompetanse er vårt hovedfokus - men vi ønsker også å være en hurtig og fleksibel leverandør av regnskapstjenester

Vi tilbyr:

Nettbaserte tjenester
Regnskap
Fastpris
Årsregnskap
Lønn
Fakturering
Regnskap

Apex Regnskap hjelper deg med hele regnskapsprosessen. Vi bistår med bokføring, fakturering, avstemming og årsoppgjør.  Vi benytter skybaserte systemer som Tripletex og PowerOffice GO.

Regnskap (rollefordeling med kunde eller intern regnskapsfører)

Apex Regnskap AS bistår intern regnskapsfører med avstemming og kontroll av regnskapet. Kunden bokfører og fakturerer selv. Rollefordelingen avklares i oppdragsavtalen.

Etablering av selskap

Apex Regnskap hjelper deg med å stifte selskap. Vi bistår med utarbeidelse av stiftelsesdokumenter og vedtekter samt registrering i Brønnøysundregistrene. Eksempel på selskapsformer: Aksjeselskap (AS) - Enkeltpersonsforetak (ENK) -Ansvarlig selskap (ANS) - Samvirkeforetak (SA) - Norskregistrert utenlandsk foretak (NUF) gjennom Advokatfirma Varjag AS - Aksjeselskap på dagen / Hylleselskap gjennom Advokatfirma Varjag AS

Lønn

Vi utfører alle typer lønnsoppdrag. Vi sørger for at lønn blir utbetalt til avtalt tid og i henhold til gjeldende lover og regler. Håndtering av lønn kan være en del av vår regnskapsbistand eller en frittstående tjeneste.

Rådgivning

Økonomistyring for bedrifter, omstrukturering slik som fusjon, fisjon og holdingselskap. Etablering av rutiner for økonomifunksjonen.

Rapportering

Vi bistår selskaper med internrapportering. For internasjonale selskaper kan vi påta oss ansvar for hele rapporteringsprosessen i Norge. Vi er spesielt gode på etablering av rutiner, automatisering og superbrukere i Excel og Power Query.

Management for hire

Ønsker du en regnskaps- eller økonomileder for en kortere eller lenger periode. Vi kan påta oss oppdraget.

Årsoppgjør

Bistand med utarbeidelse av årsregnskapet med noter, skattemelding og aksjonærregisteroppgave

Andre tjenester

Skattefriomdanning og aksjeselskap på dagen (hylleselskap) gjennom Advokatfirma Varjag AS.

Revisor og advokat

Ønsker du å bytte eller engasjere ny revisor eller trenger advokat, har vi gode samarbeidspartnere.

Vi er stolte av å ha jobbet med:

Motta vårt nyhetsbrev
Så kjekt! Du vil nå motta vårt nyhetsbrev
Oops! Something went wrong while submitting the form.